افزایش باردهی گیاهان

نمایش 1–24 از 63 نتیجه

996,000 تومان3,995,000 تومان
قیمت اصلی 425,000 تومان بود.قیمت فعلی 412,000 تومان است.
118,000 تومان694,000 تومان

کود باردهی

گیاهان نیز همانند ما انسان ها برای رشد بهتر و سالم تر نیاز به مواد مغذی و معدنی دارند و به همین دلیل است که روش کوددهی در مدیریت تغذیه گیاهان اهمیت زیادی دارد. با ما همراه باشید تا شما را با بهترین روش کوددهی و بهترین کود های افزایش باردهی, که باعث بهبود خاک و افزایش باردهی گیاهان می‌گردد آشنا کنیم. [caption id="attachment_2919" align="aligncenter" width="300"]افزایش باردهی گیاهان افزایش باردهی گیاهان[/caption]

افزایش باردهی خیار

بوته خیار مواد مغذی در دسترسی که در خاک حضور دارد را به سرعت جذب کرده و از آن تغذیه می‌نماید زیرا نیاز بالایی به منابع غذایی از جمله عناصر پر مصرف و میکروالمنت دارد. در نتیجه اولین کاری که کشاورز پس از کاشت دانه خیار و آبیاری آن بایستی انجام دهد, تمرکز بر موضوع تامین بهترین کود برای افزایش باردهی آن می‌باشد تا بوته ها با جذب مواد غذایی خیلی سریع رشد کرده و از هر بوته در زمان های متناوب محصول فراوانی برداشت گردد.

افزایش باردهی خیار بوته ای

بوته ی خیار رشد سریعی دارد و در اغلب موارد اگر خاک مشکل شوری نداشته باشد, رشد بسیار خوبی خواهد داشت. خاک سرشار از مواد آلی با PH بین 6 تا 7 می‌تواند در رشد بوته خیار تاثیر مثبت داشته باشد. شرایط محیطی مناسب برای رشد خیار شامل دمای مناسب, رطوبت کافی و شدت تابش بالا است. بذر خیار را می‌توان به طور مستقیم در زمین اصلی کاشت. البته امروزه با استفاده از سینی نشا و کیسه نهال می‌توان اقدام به تولید نشا خیار کرد و سپس آن را به زمین اصلی منتقل کرد. در این بین باید به این نکته توجه شود که ریشه خیار درون خاک جابه جا نشده و از بین نرود. چرا که گیاهچه خیار قابلیت تولید ریشه نابه جا را نداشته و از قدرت رشد آن کاسته می‌شود. خیار در بین عناصر پرمصرف به پتاسیم, فسفر و منیزیم نیاز بسیار زیاد و در بین عناصر کم مصرف به منگنز بسیار نیاز دارد. پس از کودهایی استفاده می‌شود که تمامی موارد بالا را به اندازه ی کافی و متناسب با شرایط رشد داشته باشد ولی باید به خاطر داشت که به علت حساسیت گیاه خیار به عوامل شوری و سختی آب, نباید کل کود را در یک مرحله استفاده نمود بلکه به صورت آهسته و به شکل آبیاری یا محلول پاشی باید صورت گیرد. کود هایی که در این صفحه مشاهده می‌نمایید, بهترین کودهای افزایش گلدهی و باردهی خیار می‌باشند.

بهترین کود برای رشد گوجه فرنگی

تامین مواد غذایی مورد نیاز گیاه از لحظه جوانه زنی تا پایان برداشت لازم می‌باشد. کوددهی مناسب در مرحله پرورش نشا باعث تولید نشاهای قوی و مقاوم می‌گردد. به علت اینکه واریته های گوجه فرنگی گلخانه ای تولید بالایی دارند, عناصر و مواد غذایی موجود در خاک به سرعت مصرف می‌شوند و در نتیجه این نقصان باید از طریق کود دهی جبران شود.

عناصر اصلی مورد نیاز گوجه فرنگی

گوجه فرنگی به سه عنصر اصلی فسفر, پتاسیم و ازت با مقادیر مختلف نیاز دارد و مثل خیار در طول رشد مقدار پتاسیم مورد نیاز آن بالا خواهد بود. متاسفانه برخی تولید کنندگان کودهای ازته مثل اوره یا سولفات امونیوم را به صورت سرک یا همراه با آب آبیاری مصرف می‌نمایند که باید گفت مصرف بیش از حد کودهای ازته مانع جذب عناصری مثل پتاسیم و کلسیم می‌شود. در ضمن توصیه می‌گردد به جای کود اوره از نیترات امونیوم استفاده شود زیرا این کود حساسیت کمتری ایجاد می‌کند.

کود افزایش باردهی گوجه فرنگی

کود هایی که در این صفحه مشاهده می‌نمایید از بهترین کود های موثر در افزایش گلدهی و باردهی گیاهان بخصوص گوجه فرنگی می‌باشند. در زیر مراحل مصرف کود باردهی از بدو کشت بذر تا برداشت محصول درج شده است.
  1. کود دهی بعد از انتقال نشا ء گوجه فرنگی
  2. کود دهی بعد از رسیدن بوته به ارتفاع 40 سانتی متری:در این مرحله به منظور اماده سازی بوته گوجه فرنگی برای قرار گرفتن در مرحله گلدهی می‌بایست از کودهای کامل از جمله 20-20-20 استفاده نمود.
  3. ابتدای گلدهی و باردهی:عنصر مهم در مرحله گلدهی برای گوجه فرنگی فسفر, روی و بر هستند. مقدار این عناصر در خاک معمولا در سطح عادی و حداقل می‌باشد. برای افزایش گلدهی و تلقیح بهتر گل ها و تبدیل گل ها به میوه می‌بایست از یک برنامه غذایی مناسب استفاده کرد.
  4. ابتدای باردهی گوجه فرنگی:گوجه فرنگی در طی مرحله ی باردهی به مقادیر بالای از پتاسیم نیازمند است. در صورت عدم تامین پتاسیم و کلسیم مورد نیاز در برداشت محصول با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد. استفاده از کودهای پتاسیم و کلسیم نیازمند شناخت دقیق از منابع استفاده شده از آن می‌باشد, چرا که فرم های مختلف پتاسیم در مراحل مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  5. کوددهی در مرحله باردهی:در ابتدای باردهی به منظور جلوگیری از پوسیدگی احتمالی میوه های گوجه فرنگی باید از کود نیترات کلسیم استفاده کرد. کلسیم نقش ویژه ای در افزایش استحکام دیواره سلولی داشته و از سوختگی انتهای گوجه فرنگی و آفتاب سوختگی آن جلوگیری می‌کند. استفاده از کود آهن همراه با نیترات کلسیم باعث شادابی بوته ها, افزایش گلدهی و افزایش رنگ دهی در میوه گوجه فرنگی خواهد شد.